ARTISAN 25 jaar ervaring 
in totaal renovaties!

Artisan BVBA is met meer dan dertig jaar ervaring een gevestigde waarde in Leuven.

Naast de gekende diensten, zoals het plaatsen, onderhouden en herstellen van verwarming en sanitaire installaties, hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in renovatieprojecten.

Dankzij de grote verscheidenheid in ons team kan u bij ons terecht voor allerhande opdrachten.

Wij verzorgen alle werken die verband houden met: Verwarming, sanitair, elektriciteit, vloer en tegelwerken, dakwerken.

Neem gerust een kijkje in ons fotoalbum voor foto’s van onze gerealiseerde projecten.

Voor meer informatie over de gebruikte producten bij dergelijke projecten, kan u de tabbladen ‘sanitair’, ‘verwarming’ en ‘vloer-en tegelwerken’ raadplegen.

Laten we een nieuw project starten!


Getuigenissen van onze tevreden klanten!

Voor renovatiewerken in onze studio deden we graag een beroep op Artisan. De samenwerking verliep heel vlot en we konden op een perfecte afwerking rekenen.

Van ruwbouw tot een volledig afgewerkte ruimte: Artisan creëerde voor ons een prachtige badkamer. Elektriciteit en leidingen werden vernieuwd, de ruimte werd betegeld en perfect ingericht met kwaliteitsvolle badkamermeubels, de inloopdouche is prachtig, het project is helemaal geslaagd!

Ook in de leefruimte en de keuken werden alle basiswerken door Artisan verzorgd.

Jean-Pierre en zijn team leggen de lat hoog en dat zie je aan het resultaat!

Griet Van der Perre

Wij zijn zeer tevreden klanten. Zowel de zaakvoerder als de medewerkers zijn zeer professioneel. Grondige voorbereiding van de te leveren werken. Prima overleg. Afspraken werden correct nageleefd. Gebruikte materialen zijn zeer kwalitatief. Na de werken werd de werf zeer netjes achtergelaten. Kortom, Artisan is een TOP bedrijf.

Michel& Elly

Ik ken Jean-Pierre ondertussen al een tiental jaren. Eerst via het bedrijf Bellefroid-Peeters-Claessens en de laatste jaren als zaakvoerder van zijn eigen bedrijf “Artisan”.

Hij en zijn team hebben de voorbije jaren meerdere werken op onze campus uitgevoerd. Drie woorden kenmerken Jean-Pierre en zijn team: Professionaliteit – Respect – Vertrouwen

Ondertussen is Jean-Pierre meer dan een zakenpartner, hij is niet alleen onze noodlijn bij dringende interventies, hij is ook steeds bereid om ons te adviseren in grote projecten.

Nog een belangrijke bemerking, na het beëindigen van hun opdracht moet de poetsman/ -vrouw niet bevreesd zijn voor extra werk … zijn team maakt er een erezaak van om de werkplek clean te verlaten.

Rik Vinckx, Technisch adviseur coördinator, Campus Redingenhof

Enkele van onze projecten!